Keisinger ház

More
13 years 5 months ago #3215 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
Eldobod az ásót és kimászol a gödörb?l, miközben ahogy látod a fickó teljesen meg van zavarodva. Gyorsan is beszélsz és számára érthetetlen kiejtéssel [nem úgy ahogy otthon a gyorstalpaló angolon tanulta].

-"Leute! Komm hierher! Ich fing den Idiote Keisinger Junge, und einige andere Schwuchtel ausgraben ein Grab!" ["Hé srácok! Gyertek már ide! Megfogtam azt az idióta Keisinger fiút, megy egy valami másik kis buzit, amint épp egy sírt ástak kifelé!"]

-"Halt an Fritz! Wir sind schon unterwegs!" ["El ne mozdulj, Fritz! Úton vagyunk!"] mondja valaki a rádióba amerikai kiejtéssel, szinte teljesen széttörve a németet. Látod, ahogy minden ilyen hibánál megrándul a rend?r bal szeme, mintha belülr?l karcolná a koponyáját, a tény, hogy darabokra törik az anyanyelvét. Szerencsédre vagy épp balszerencsédre három másik rend?r érkezik és egyb?l fegyvert rántanak, amint meglátják Otto legújabb heged?jét. Nyilván ?k is nyílpuskának nézték, így viszont egyb?l fegyveres elkövet?vé avanzsáltok el? a szemükben.

-"Ez hihetetlen... Nagy nehezen ideimportálnak egy krautot és erre megint mehetünk kifelé az es?be, mert ez a majom nem tud egy szót se angolul..." mondja az egyik rend?r, egyik kezében pisztollyal, a másikban meg egy g?zölg? kávéspohárral.
-"Na ja. De egyébként Steve ötlete volt, hogy pont a legvizesebb bozótosba parkoljunk, szóval rajta kell leverni..." válaszol a társa.

-"Tényleg, Steve, nálad van az a rohadt angol chip?" fordul a harmadik felé.
-"Egy frászt van nálam. Ez a gyökér elvitte, amikor jelzett az a k*rva szenzor..." válaszol a Steve-nek nevezett rend?r.

-"Fritz! Kapcsold már be azt a szart, ha most az egyszer nem hagytad a kocsiban. Egy szavad se érteni!" szólnak oda a német rend?rnek a társai, mire az kérd?en néz, hogy "Was?" ["Mi?"]

-"Dein Chip einzuschalten!" ["A chipedet bekapcsolni!"] kopogtatja meg a halántékát a középs? rend?r, akinek eddig is be se állt a szája. Azt viszont legalább tudod, hogy nem tud németül.
-"Hülye német..." toldja még meg, bár te azzal toldanád meg, hogy hülye zsaru.
-"Ezt már értettem..." mondja hibátlan brit kiejtéssel.

-"Na akkor mit is mondtál az el?bb?" kérdez vissza a német, amib?l arra következtetsz, hogy eddig egy szót se fogott föl. Túl gyors voltál neki.
-"Na ja, magyarázd csak el nekünk, hogy mi a fenét kerestek este egy sír mellett, nem messze egy "haláleset" helyszínét?l, fölfegyverezve..." itt úgy érzed jobb ha rohadt gyorsan átveszed a szót, Otto képe ugyanis hirtelen ég?vörösbe vált, amint leesik neki a helyzet humorossága, az pedig nem túl szerencsés, ha ebb?l a majomból kipukkad a röhögés...

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #3216 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
- Rendben, el?ször is nyugalom, az nem fegyver, hanem heged?. Csak egy hangszer, hacsak fejbe nem vágna vele valakit, ártalmatlan. Hogy pontosan mit keresünk itt, azt én sem egészen tudom, Otto állítólag ide ásta el a jelmezeit. Tudják, ez amolyan m?vész dolog, ez kell a goth metalhoz. A haláleset kapcsán pedig már bebizonyosodott, hogy semmi közünk hozzá. Tehát nem csinálunk semmi törvénytelent. A sírt meg már vagy ezer éve használták utoljára rendeltetésszer?en, szerintem már csak néhány porladó csont van itt valahol mélyen, tulajdonképpen csak a saját hátsó kertünkben ásunk egy lyukat, nincs ebben semmi törvénybe ütköz?. - err?l meg is vagyok gy?z?dve, szóval elég hitelesnek t?nhet a magyarázat és igyekszem úgy csinálni, hogy Otto ne jusson szóhoz közben.

More
13 years 5 months ago #3221 by Nyarlathotep
-"Gót metál, hm? Meg heged?... Persze..." mondja a Steve-nek nevezett rend?r eléggé kétked? hangsúllyal, majd fölveszi a "heged?t".
-"Általánosban vettem pár leckét, de ami akkor a kezemben volt, az nem így nézett ki. Akkor miért van az hogy ez inkább így áll kézre, barátom?" emeli a vállához, mintha l?ni akarna vele. Ha nem tudnád, hogy az tényleg heged?, akkor te is megesküdnél rá, hogy nyílpuska. Ha nem fordítva tartaná, akkor viszont rájöhetne, hogy az tényleg egy hangszer, csak ugye az el?ítélet, na meg a tény, hogy ? többet l?tt, mint amennyi vonót elhasznált. Közben meg a "Standartenführer" lemászik a sírba a hátatok mögött és hangos ásórecsegtetéssel kinyitja a koporsót.

Otto valami olyasmit súg oda neked megpróbálva egy er?teljes röhög?görcsöt visszafojtani, hogy "Nein! Zwei!". [A Hogyan buktak le a németek Angliában? vicc csattanója. Nem csoda ha majdnem elröhögte magát, amikor meghallotta a német rend?rt kifogástalan brit akcentussal beszélni.]

-"AHA! Ezt nézzétek meg srácok! Ebben biztosan nem ruhák vannak!" dob ki egy zsákot Fritz a sírból. "Ebben biztosan nem ruhák vannak!"

Az egyik rend?r megemeli a fekete zsákot, itt már te is látod, hogy abban tényleg nem ruhák vannak, túl kicsi és túl nehéz a tartalma ahhoz, hogy az legyen.
-"És EZ?!" kiált Ottora a a zsákos rend?r, mire szinte egy pillanat alatt kifut a vér szegény gyerek arcából.
-"Az... Az csak az ihlet forrása..." magyarázza. "Azért van, hogy kézzel fogható legyen..."
-"Szóval a drog is kell ahhoz a metálhoz..."

Ekkor jössz rá, hogy mi is lehet abban a zsákban és arra is, hogy miért ijedt meg Otto annyira. A rend?r viszont nem zavartatja magát, fölvesz egy gumikeszty?t és Otto tiltakozása ellenére belenyúl a zsákba.

-"Asszem valami nagyot fogtunk, gyerekek... Mintha valami levelek volnának, meg pár keményebb dolog..." mondja és kivesz egy marékkal a zsák tartalmából. Ottonak már akkor be kellett harapnia a szája szélét, amikor belenyúlt. A következ? pillanatban el?bukkan a fickó keze a zsákból. Markában egy csomó fekete toll és valami gusztustalan, b?zös, félfolyékony anyag csöpög a kezér?l. Amikor szimatot fog, úgy hajítja el, mintha tüzes vasat markolt volna meg, hangos "F*CK!!!" fölkiáltással. Tiszta kezét kezét meg a szájára tapasztja, úgy rohan el a közeli bozótosba öklendezni. A kávés csészét tartó társa megböködi a tollcsomót a cip?je orrával és amikor meglátja az egykori állat cs?rét, eldobja a kávéscsészét és hangosan fölröhög.

-"B@@@szki! E-he-he-hember... te... bvá-há-há-heteg va-ha-ha-hagy..." de vele együtt röhögnek a többiek is, f?leg Fritz, aki ha jól sejted eddig bizonyára célpontja volt néhány német viccnek. A baj csak az, hogy Otto se bírja tovább, bel?le is kirobban a röhögés amit nagy er?feszítéssel próbált visszatartani.

Csapat riadó!

More
13 years 5 months ago #3222 by danka90
Erre én félig fancsali képpel félig vigyorogva mondom, hogy: - Na err?l én semmit nem tudtam, nekem azt mondta Otto, hogy jelmez van itt. Ezt én se álltam volna neki kiásni...

De azért örülök, hogy röhögnek, mert akkor esélyes, hogy megússzuk és mégsem visznek be. Most már csak azt kell elhitetni velük, hogy csak szimplán barom idióták vagyunk és nem b?nöz?k. Mert hülyének lenni nem törvénytelen. Szerencsére...
- Otto te meg mutasd már meg az uraknak, hogy hogy szól az a heged?, de ne valami metálos vernyogást játsz, hanem normális zenét. - Fordulok felé, hogy legalább próbálja meg abbahjagyni a röhögést és terelje el a kétkedést az utolsó gyanús dologról is.

More
13 years 5 months ago #3223 by Nyarlathotep
Eltelik vagy 5 perc mire annyira megnyugszanak, hogy lehet velük kommunikálni és föl is fogják, hogy mit beszéltek. Ha most tényleg föl lettetek volna fegyverezve, akkor 4-5 lövésb?l vagy egy fél tárból ha géppisztolyotok van, le lehetett volna tudni az egész bandát és elásni a varjú alá.

-"B@sszátok meg, ezután most már tényleg jár egy igazi hamburger, nem az a szójás nyavalya. Tojok az érelmeszesedésre!" jön el? a bozótosból a hányós. "Azt mondom, hogy ezek tök hülyék, hagyjuk a fenébe az egészet..."
-"Oké, de te írod akkor a jelentést."
-"Amiben leírod, hogy mit fogtunk és hogyan jártunk el..." teszi hozzá a harmadik fickó is.
-"Ha már én írom akkor azért motozzátok már le ezt a két jómadarat, legyen már a jelentésben némi nyoma is a professzionalizmusnak. Fritz, te meg szkenneld már le ezt a kett?t, ide látom, hogy az egyik teli van pakolva krómmal."

Erre a német fickó a fejét csóválva el?ször Ottot állítja oda a sírk?höz, találva nála egy doboz cigit, egy lézeres gyújtót, pár credsticket, egy zacskó mentolos cukorkát, meg ugye a telefonját. A detektor meg persze nem jelez semmit. Nálad ugyan már jelez, de mindet meg tudják nézni a nyilvántartásból, hisz mindegyik alkatrészed vagy módosításod regisztrált és legális. Ekkor jön viszont a meglepetés [még neked is].

-"Hé Steve, ez szerintem szívózott velünk... Nem kéne bevinni legalább egy éjszakára, ha már ellenállt?" kérdezi, utalva arra hogy a szkenneren valami olyasmit láthatott, ami egy kicsit fölpaprikázta.
-"Aztán mivel vigyük be? Hogy ugyanolyan hülye mint te? Mert akkor mellé is csukhatunk... Te meg ha németet hallasz, meg ha már itt élsz, akkor kapcsold már be legközelebb azt a rohadt német chipet, ha már nálad is van és a fejedben is tartod!"

A fickó feléd mutatja ÍFritz szkennerét, ami tisztán listázza a nyilvántartott és a használatban lév? modifikációidat és programjaidat és bizony szégyenkezve veszed észre, hogy ugyanúgy jártál, mint Fritz. Van a fejedben német chip, csak nem kapcsoltad be. Ezt még akkor tetted oda, amikor beköltöztél Erikáékhoz.

Csapat riadó!

More
13 years 5 months ago #3224 by danka90
- Huh a chip, elnézést, teljesen meg is feledkeztem róla. De ami azt illeti nem csak most, hanem kb 1 hete... Igazából annyi mindennel voltam elfoglalva, hogy eszembe se jutott, nem volt szándékos. MEg egyébként sem akartam ellenállni, láthatják, nincs semmi rejtegetnivalóm. - tárom szét a karjaim - Akkor meg mire lenne jó ellenkezni?
- Jó is, hogy eszembe juttatták, ezután néhány dolog egyszer?bb lesz így - vigyorgok bambán, továbbra is adva a hülyét.
- De ha jól értem, nem tettünk semmit, akár folytathatnánk is, amit elkezdtünk, bár én ezt tuti, hogy nem fogom folytatni, tényleg jelmezeket sejtettem a földben. - nézek Ottora bosszús képpel.
- Egyébként az urak a gyilkos után nyomozva figyelik a helyet? Jó döntésnek tartom, szerintem nem állat volt, habár nem tudom elképzelni hogy okozhat egy ember olyan sebeket, de ezek az árnyvadászok bármire képesek, ha felbérelik ?ket. Kérdés, kinek ártott szegény állatbefogó. Érdekes rejtély... - na ezaz, még némi összeesküvés elmélettel megtoldom a ma esti teljesítményemet, tuti, hogy engednek elmenni.

Aztán ha végre békén hagynak és nincsenek már ott, akkor fordulhatok ismét Ottohoz.
- Ez rázós volt, mázli, hogy nem temettél oda semmi húzósabb cuccot. Bár ez is eléggé húzós... Ezért a zsák döglött madárért kellett kiásni ezt az egész lyukat??? Mit akarsz ezzel egyáltalán most? Ja és ha már így alakult, a chipr?l se szólj semmit Erikának, err?l tényleg megfeledkeztem.

Persze eközben nem is igazán Ottora vagyok mérges, hanem magamra, hogy még nem próbáltam bevágódni Erikánál a perfekt német nyelvtudásommal.
- Na és most mi a terv? Tuti, hogy én nem viszem sehova azt a dögöt. Inkább temessük vissza oda, ahol volt.

Time to create page: 0.233 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.